Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καλούμε τους πολίτες του Κορυδαλλού να διεκδικήσουμε, συλλογικά και οργανωμένα δωρεάν μετακινήσεις για ανέργους,Δευτέρα 23 Ιούνη, στις 11.00 πμ Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)


                                       Ανακοίνωση «Πάμε Αλλιώς»
Καλούμε τους πολίτες του Κορυδαλλού  να διεκδικήσουμε, συλλογικά και οργανωμένα  δωρεάν μετακινήσεις για ανέργους , Δευτέρα  23 Ιούνη, στις 11.00 πμ  Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)
  Η Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» συμπαρίσταται και στηρίζει τον αγώνα των χιλιάδων ανέργων της πόλης μας για δωρεάν μετακίνηση με όλα τα μέσα των δημόσιων συγκοινωνιών και τους καλούμε να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), που οργανώνουν φορείς και συλλογικότητες, όπου θα απαιτήσουμε την αναγνώριση του δικαιώματος σε ελεύθερες μετακινήσεις για τους ανέργους, απαιτώντας η κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ να είναι ισοδύναμη της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα Μ.Μ.Μ.Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό.
Τα μέσα μαζικής μεταφοράς επιτελούν σημαντικό κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο. Εξυπηρετούν κύρια τον λαϊκό κόσμο, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους. Συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, αντίθετα με το ΙΧ αυτοκίνητο που είναι ακριβό, ρυπαίνει και δυσκολεύει τη ζωή στην πόλη. Πρέπει συνεπώς να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των συγκοινωνιακών φορέων και να επεκταθεί το δίκτυο και οι υπηρεσίες τους ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες.
Καλούμε τους πολίτες του Κορυδαλλού να διεκδικήσουμε, συλλογικά και οργανωμένα:
-δωρεάν μετακινήσεις για ανέργους  
-μειωμένα κόμιστρα για χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, νέους, άτομα με αναπηρία
-Ποιοτικές μετακινήσεις, προσιτές για όλους και ένα ολοκληρωμένο σύστημα συγκοινωνιών
-καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων και μηνιαίων καρτών
-επέκταση του δικτύου ώστε να καλύπτει με επάρκεια το σύνολο των αναγκών στην Αττική, μέρα-νύχτα
-Διαφύλαξη του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των συγκοινωνιών
Κορυδαλλός 20-6-2013
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
«Πάμε Αλλιώς»












 

Δεν υπάρχουν σχόλια: