Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Πάμε Αλλιώς

 
 Συγχαίρουμε τις εκλεγμένες  με το ''Πάμε Αλλιώς" δημοτικές συμβούλους, όπως και όλους και όλες τους υποψήφιους και υποψήφιες , που έδωσαν έναν ανιδιοτελή και όμορφο αγώνα . Συνεχίζουμε δυνατά.
 Εκτός από την Καίτη Κυλάκου, επικεφαλής και υποψ. Δήμαρχο με το "Πάμε Αλλιώς" , εκλέγονται:  
 
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (Φαρμακοποιός)



Η Ελένη Αγγελοπούλου γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1964.
Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη διετία του 2010-2012 απέκτησε και Μεταπτυχιακό Οικονομικής Διοίκησης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Από το 1987 διατηρεί Φαρμακείο στην οδό Ηπείρου, στον Κορυδαλλό. Η διάθεσή της για προσφορά κέρδισε τη γειτονιά, η οποία νιώθει πάντα το χώρο δικό της, με ανθρώπους που κι αυτούς δικούς της αισθάνεται. Είναι παντρεμένη 24 χρόνια με τον Νίκο Χατζηελευθερίου, μουσικό και έχει δυο κόρες. Τη Ζωή, τεταρτοετή φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, και τη Μαριάννα, μαθήτρια της Β' Λυκείου.
http://korydallosypopsifioi.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5070.html
 ΜΑΡΙΑ Χ. ΚΑΛΑΜΑΡΗ - ΔΡΑΓΩΝΑ
 



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κορυδαλλό. Σπούδασε στη Ιατρική Σχολή, είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος). Έχει ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στον Κορυδαλλό - Μ. Ασίας 29 πλ. Κανάρια.
Είναι Γενική Γραμματέας ΠΕΕΒΙ (Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Ιατρών)
Αντιπρόεδρος ΠΟΣΙΠΥ(Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριακών Ιατρών), Μέλος Δ.Σ. MEDISYN (Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών).
Μέλος του Συντονιστικού του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά.
Μέλος της Κλαδικής Οργάνωσης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Γ. Δραγώνα Μηχανολόγο - Ναυπηγό Μηχανικό, μητέρα δύο παιδιών φοιτητών. Έχει δυο παιδιά φοιτητές στην Ιατρική Σχολή, η κόρη της είναι φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή στο 6ο έτος στην Ιατρική Σχολή στην Πάτρα και ο γιός της στο 1ο έτος στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων.
http://korydallosypopsifioi.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2930.html

 
Πρώτος αναπληρωματικός
Ηλίας Κρούπης


 

 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: