Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ από την επικεφαλής του «Πάμε Αλλιώς», υποψήφια Δήμαρχο- Καίτη Κυλάκου.



Σύμφωνα με ανακοινώσεις πρώην Αντιδημάρχου και νυν υποψηφίου Δημάρχου, διαδίδεται στον Κορυδαλλό η φήμη πως η εταιρία σας, πρόκειται να προβεί σε εργασίες άκρως επιβαρυντικές για την πόλη. 
 Συγκεκριμένα η ανακοινώσεις αναφέρουν πως, ο όλος όγκος των αποβλήτων των χωματουργικών εργασιών των έργων του metro, από Αγία Βαρβάρα μέχρι Πειραιά, πρόκειται να μεταφέρονται από το εργοτάξιο Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας. 
 Δεδομένου ότι αυτό θα προκαλέσει σημαντική επιβάρυνση στο περιβάλλον και την κυκλοφορία –η οποία ήδη είναι επιβαρυμένη- και εκ του γεγονότος ότι ο προαναφερόμενος αντιδήμαρχος ήταν καθ’ ύλη αρμόδιος για την παρακολούθηση του έργου και την κατάρτιση της συμβάσεως μεταξύ Δήμου Κορυδαλλού και της εταιρίας σας, θα παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε τους λόγους που προβήκατε στην τροποποίησή της και επιλέξατε την λύση της αποκομιδής από τον Κορυδαλλό.
Με εκτίμηση Καίτη Κυλάκου Υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πάμε Αλλιώς».

Η αλληλογραφία έχει την ένδειξη "ΕΠΕΙΓΟΝ"

Η πρωτότυπη επιστολή προωθήθηκε στο γρ. τύπου του Δήμου Κορυδαλλού, για την ενημέρωση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ενεργούμε, με υπευθυνότητα για την ενημέρωση των πολιτών.
Ενεργούμε, χωρίς εκπτώσεις στα θέματα της ποιότητας ζωής, της ανάπτυξης και της ασφάλειας, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτά τα θέματα δεν επιδέχονται κανενός είδους εκμετάλλευση και μικροπολιτικό παιχνίδι. 
Είμαστε εδώ, όπως είμαστε και χτες, αναλαμβάνοντας πάντα όλη την ευθύνη μας, όχι μόνο για να διαχειριστούμε καλύτερα τα τοπικά προβλήματα, αλλά υποστηρίζοντας πρωταγωνιστικά, όταν και όπου χρειάζεται, την αντίσταση των πολιτών σε κάθε μορφή ή απειλή υποβάθμισης, σε κάθε καταστροφική πολιτική για το σήμερα ή για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: