Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

STOP στους Πλειστηριασμούς:Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η αυτοργάνωσή μας από τα «κάτω» με ομάδες αντίστασης και άμεσης υποστήριξης

Η Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» καλεί όποιον/α Συμπολίτη/σσα απειλείται  με κατάσχεση και πλειστηριασμό  από τράπεζες,  δημόσιο ή ασφαλιστικά ταμεία να επικοινωνήσει μαζί μας για στήριξη και από κοινού δράση για να αποτρέψουμε την απαλλοτρίωση των κόπων μιας ζωής

  Συμπολίτες/σσες
Σαν να μην μας έφταναν  το καθημερινό άγχος  για την επιβίωση , η ανεργία, η φτώχεια ,  οι  διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού , το κλείσιμο των μαγαζιών,  η διάλυση των Δημόσιων υπηρεσιών, η υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας  και η απαξίωση της Δημόσιας εκπαίδευσης. Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ φέρνει την Παρασκευή 20/12/2013 για ψήφιση νόμο που θα απελευθερώνει τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
Οι πλειστηριασμοί αποτελούν μια νέα καθολική επίθεση στη ζωή πολλών οικογενειών, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνειά τους  με αποτέλεσμα  θα γίνονται  άμεσα υποψήφιοι άστεγοι.
Από την 1 Ιανουαρίου του 2014 αίρεται υπό προϋποθέσεις τόσο η προστασία από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας όσο και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου. Η επιλογή αυτή της κυβέρνησης όχι μόνο στηρίζει  την αρπακτικότητα των τραπεζών σε βάρος των  αδύναμων δανειοληπτών, αλλά  είναι  ένα ακόμα βήμα προς την απαξίωση του κτιριακού και χωρικού αποθέματος της χώρας. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος στο ξεπούλημα του ιδιωτικού και δημόσιου δομημένου και αδόμητου χώρου, αλλά και η δυνατότητα για χρηματιστηριακά παιχνίδια με βάση την τιτλοποίηση της γης και της ακίνητης περιουσίας.
Η απάντησή μας μπορεί και οφείλει να είναι επιθετική και συνολική. Τα χρέη των νοικοκυριών αλλά και των μικρών επιχειρηματιών είναι αποτέλεσμα της ύφεσης, της ανεργίας, της εξοντωτικής μείωσης μισθών και συντάξεων, αλλά και των ληστρικών όρων του τραπεζικού δανεισμού.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ  είναι αναγκαία η αυτοργάνωσή μας από τα «κάτω» με ομάδες αντίστασης και  άμεσης υποστήριξης στους πληττόμενους που απειλούνται με πλειστηριασμούς Για να μην τους αφήσουμε να μας πάρουν τα σπίτια και τις ζωές μας.
Η Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» καλεί όποιον/α Συμπολίτη/σσα απειλείται  με κατάσχεση και πλειστηριασμό  από τράπεζες,  δημόσιο ή ασφαλιστικά ταμεία να επικοινωνήσει μαζί μας για στήριξη και από κοινού δράση για να αποτρέψουμε την απαλλοτρίωση των κόπων μιας ζωής

Όλοι μαζί μπορούμε. Κανένας μόνος του στην κρίση
Για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «Πάμε Αλλιώς»

                         Καίτη Κυλάκου

 Επικοινωνία: 6944509625- 6974626660

 EMAIL; pamealliws@yahoo.gr , pamealliws blogspot.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: