Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Όποιος προλαβαίνει ...ας σωθεί .

     Δελτίο τύπου "Πάμε Αλλιώς" 

Μάθαμε τις τελευταίες εξελίξεις στη δημοτική παράταξη του δημάρχου Kορυδαλλού "πολίτες για τον Kορυδαλλό". Βέβαια οι τελευταίες δεν είναι οι μόνες. Οι φθορές που προκάλεσαν στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης , οι επιλογές της κεντρικής εξουσίας άρχισαν ήδη να δίνουν όχι μόνο τα πρώτα σημάδια διάλυσης αλλά και της πλήρους καταστροφής των ήδη φθαρμένων δημοτικών σχημάτων. Είναι βέβαιο πια ότι το πλοίο βουλιάζει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αλλεπάλληλες προσπάθειες προσωπικών διασώσεων με σωσίβιο ,την δημιουργία τάχα νέων σχημάτων με μόνιμο άλλοθι το καλό της πόλης , απελπισμένες προσκλήσεις ή εκκλήσεις στις υγιείς και άφθαρτες τοπικές δυνάμεις.
Οι εσωτερικές προσωπικές συγκρούσεις μεταξύ ηγεσίας και στελεχών των κατεστημένων ομάδων δεν αποτελούν κριτήριο για την μελλοντική ψήφο των πολιτών του Κορυδαλλού.
Το "Πάμε αλλιώς" παρακολουθεί τις εξελίξεις και δίχως να αδιαφορεί παίρνει αποστάσεις δημιουργώντας μέσα από τις δικές του προτάσεις και την διακριτή πορεία και παρουσία του το σταθερό σημείο στον ορίζοντα των δημοτικών εξελίξεων.
Όλοι γνωρίζουμε σε ποιά κατεύθυνση βρίσκονται οι λύσεις. Η φθορά μιας ανάπηρης εξουσίας δεν καλύπτεται με ότι ρούχο και αν ντυθεί. Όποιος προλαβαίνει... ας σωθεί .

Κορυδαλλός, 29/11/2013
Γραφείο τύπου "Πάμε αλλιώς"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: