Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε»

                    Δελτίο Τύπου του "Πάμε Αλλιώς"
Σχετικά με όσα αναφέρονται στην ανάρτηση  του site Korydallosnews με τίτλο "Βάζουν ψηλά τον πήχυ αλλά..." η Δημοτική Κίνηση "Πάμε Αλλιώς" επισημαίνει 

                 «Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε»
Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθούμε το όψιμο ενδιαφέρον σας για τις διαδικασίες και τις διεργασίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και του «Πάμε Αλλιώς» όσον αφορά στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 στη πόλη μας.
Το καλωσορίζουμε και το ενδιαφέρον και τη διαφαινόμενη αγωνία που εκφράζεται για τη Δημοτική Κίνηση και τις δυνατότητές της και για τα ποσοστά της και τον επικεφαλής της.
Πράγματι δεν τέθηκε ζήτημα στήριξης άλλου σχήματος και άλλου Υποψήφιου Δημάρχου και αυτό αν μη τι άλλο δηλώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχουν αρχές, υπάρχει ιστορική διαδρομή και συνέχεια και πάνω από όλα ότι υπάρχει ελπίδα για το αύριο.
Το «Πάμε Αλλιώς» είναι ανοιχτή και συμμετοχική δημοτική κίνηση ανθρώπων της πόλης με ταυτότητα και άποψη, ανθρώπων με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια. Δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι, ένα ευκαιριακό εργαλείο καταγραφής ποσοστών στις εκλογές, ξεκομμένο από τις πολιτικές που ασκούνται στο Δήμο και στη πόλη.
Θέλουμε να καθησυχάσουμε το συντάκτη σας και να τον διαβεβαιώσουμε ότι το βράδυ των εκλογών του Μαΐου, το αποτέλεσμα του «Πάμε Αλλιώς» δεν θα στεναχωρήσει καθόλου την Κουμουνδούρου, το αντίθετο μάλιστα !
Τον πήχη δεν τον βάζουν ούτε οι παρατάξεις ούτε οι παράγοντες, τον πραγματικό πήχη τον βάζουν οι κοινωνίες και οι πολίτες. 
Τώρα για την εμβέλεια και την κοινωνική απήχηση των προσώπων που θα το στελεχώσουν, θα κριθεί στη πράξη. «Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε», κύριε συντάκτα. 
Κορυδαλλός, 28-11-2013
Γραφείο Τύπου
"Πάμε Αλλιώς"
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: