Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η πρόσφατη δήλωση του π. Βουλευτή , Γιάννη Διαμαντίδη, για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου 2011, με την οποία αναγνωρίζει ότι όσα δήλωσε τότε για τις δημοτικές συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, Καίτη Κυλάκου και Ιφιγένεια Γεωργακοπούλου, ήταν εκτός πραγματικότητας.

  Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 2 χρόνια από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2011, όταν  οι πολίτες αυθόρμητα σε όλη την Ελλάδα, από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Ηράκλειο και από την Σύρο μέχρι τον Πειραιά και τον Κορυδαλλό,ζητούσαν να σταματήσει η εξόντωση της κοινωνίας με τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας. Την ημέρα αυτή ο π. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β΄Πειραιά,κ. Διαμαντίδης, επέλεξε με κατ΄επανάληψη και κατ΄εξακολούθηση δηλώσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια να συμπεριφερθεί  με συκοφαντικό τρόπο  προς τις  δημοτικές συμβούλους του "Πάμε Αλλιώς" , που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ , Καίτη Κυλάκου και Ιφιγένεια Γεωργακοπούλου. Η απάντησή σας ήταν άμεση και κατηγορηματική με  δελτίο τύπου και δήλωση των δημοτικών μας συμβούλων , τονίζοντας ότι η αγανάκτηση και η αυθόρμητη αντίδραση των απλών καθημερινών ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας στον Κορυδαλλό και στην Β΄Πειραιά, ενδεχομένως και πολλών πρώην ψηφοφόρων του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ,τον οδήγησαν  σε ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές δηλώσεις.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού εξέφρασε  την πλήρη αποδοκιμασία του στις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντίδη, Βουλευτή της Β΄Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, την ημέρα του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Κορυδαλλό σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας επισημαίνοντας ότι " οι δηλώσεις του αυτές δεν ανταποκρίνονται σε όσα πραγματικά γεγονότα συνέβησαν κατά το φετινό ήρεμο και ειρηνικό εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη μας. Οι αναφορές του για «χυδαιότητες» από «αποβράσματα» στο κόσμο που αυθόρμητα και ειρηνικά ήθελε να εκφράσει την αγανάκτησή του στη βίαιη υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου, αλλά και ότι «αναγνωρίζει στα πρόσωπα αυτών που οργάνωσαν τη διαμαρτυρία γνωστούς δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κορυδαλλό...», φωτογραφίζοντας τα δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, τη Καίτη Κυλάκου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Κορυδαλλού, και της Ιφιγένειας Γεωργακοπούλου,δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση, ούτε με τον χαρακτήρα του εορτασμού της επετείου στο Κορυδαλλό, αλλά και ούτε με το ήθος και την αξιοπρέπεια των δύο μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στα πρόσωπα των οποίων εκφράζουμε την ολόπλευρη συμπαράστασή μας με το σημερινό ψήφισμα αποδοκιμασίας των δηλώσεων και της συμπεριφοράς του Γιάννη Διαμαντίδη. "
  Στη συνέχεια οι δύο δημοτικοί μας σύμβουλοι κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση , ασκήθηκε ποινική δίωξη και η δικάσιμος προσδιορίστηκε στις 7-9-2013 στο Α΄Μον. Πλημ. Πειραιά. Κατά τη δικάσιμο αυτή  ο π. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Διαμαντίδης, αναγνώρισε ότι οι χαρακτηρισμοί του και οι κρίσεις του στα κανάλια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά οφείλονται σε εσφαλμένη πληροφόρηση και ότι δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει την τιμή και την υπόληψη των δημοτικών συμβούλων , τις οποίες τιμά και εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία που επήλθε από τις ανωτέρω δηλώσεις. Κατόπιν των ανωτέρω δηλώσεων ανεκλήθη η μήνυση.  
 
Γραφείο Τύπου
''Πάμε Αλλιώς"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: