Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι/ες σήμερα στη συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας.


                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                  «Πάμε Αλλιώς
H Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, σωματεία εργαζομένων, πολιτικά κόμματα και οργανώσεις και μαζικοί φορείς που έδωσαν ηχηρό «παρών» στη μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκέντρωση, στην Αμφιάλη του Κερατσινίου. Χαιρετίζουμε την αυθόρμητη αλληλεγγύη του λαού του Κερατσινίου στους διαδηλωτές/τριες που δέχθηκαν αδιακρίτως απρόκλητες επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής, επιχειρώντας να διαλύσουν την πορεία με εκτεταμένη χρήση χημικών, προπηλακισμούς και αυθαίρετες προσαγωγές. 
Στις προκλήσεις του συστήματος και της Χ.Α. απαντάμε με το πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο των γειτονιών μας, αναδεικνύοντας ότι ο φασισμός βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον κοινωνικό κατακερματισμό, στη φτώχεια, στο κράτος εκτάκτου ανάγκης, στον φόβο και την οργή των ανθρώπων.
Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί οι γειτονιές της Β΄ Πειραιά και οι άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας μπορούν και θέλουν να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους αγώνες της δοκιμαζόμενης κοινωνίας απ΄ αυτούς που τους επιβουλεύονται .

Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού « Πάμε Αλλιώς» καλεί τους Κορυδαλλιώτες/σσες να πάρουμε μαζικά μέρος στη συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: