Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Μέσα σε δύο χρόνια ανατράπηκε η ζωή μας. Σαν να μην έφταναν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η αναδουλειά των ελεύθερων επαγγελματιών, τα λουκέτα στα μαγαζιά και η αδυναμία πληρωμής των δόσεων των δανείων προς τις Τράπεζες, εξακολουθούν να έρχονται τα «ΧΑΡΑΤΣΙΑ» σε όσους τα πληρώνουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ΑΛΛΑ και τα «ραβασάκια» της ΔΟΥ για όσους δεν πλήρωσαν τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ το 2012.
Μέχρι τώρα όσες-οι αντισταθήκαμε και δεν πληρώσαμε τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ με δικαστικές αποφάσεις να μην κόβεται το ρεύμα από τη ΔΕΗ σε κανένα σπίτι που δεν πλήρωσε το ΧΑΡΑΤΣΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Όσοι και όσες αποδεδειγμένα είναι άνεργοι (ο αριθμός των ανέργων πλησιάζει το 1.500.000) ή αποδεδειγμένα δεν έχουν άλλα εισοδήματα από άλλες πηγές ή έχουν μικρή σύνταξη ή έχουν ένα μικρό εισόδημα και είναι πολύτεκνοι ή έχουν αναπηρία προχωράμε στις παρακάτω ενέργειες:

1. ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥ που ανήκουμε ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ με επισυναπτόμενα όλα τα αποδεικτικά έγγραφα (ανεργία, εκκαθαριστικά εισοδημάτων, αναπηρία, δάνεια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά κλπ).

      2. ΑΠΟΔΟΧΗ Η΄ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ
Ο αρμόδιος Έφορος της ΔΟΥ υποχρεούται να απαντήσει στην αίτησή μας ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ την.

              3. ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Εάν η απάντηση της ΔΟΥ είναι απορριπτική τότε υποβάλουμε ΕΝΣΤΑΣΗ ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ με αίτημα απαλλαγής και αναμένουμε την απόφαση (ήδη έχουν υπάρξει απαλλακτικές αποφάσεις).

 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ
1. ΖΗΤΑΜΕ με γραπτά αιτήματα από τη ΔΕΗ, με προτεραιότητα στις κατοικίες, αλλά και στα εμπορικά καταστήματα, το πάγωμα της διακοπής ρεύματος για ένα εξάμηνο σε περίπτωση ανεξόφλητων λογαριασμών.
2. ΖΗΤΑΜΕ να υπάρχει υποχρεωτικός διακανονισμός με τη ΔΕΗ ώστε να καταβάλλεται η οφειλή  σε μικρές δόσεις.
3. ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα μας με επιτροπές κατοίκων ανά συνοικία.
4.   ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ τις νομικές μας συμβουλές σε άπορους και άνεργους πολίτες.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλ. Επικοινωνίας
Γ. ΚΑΛΤΣΑΣ  6972397827
Γ. ΚΑΡΔΑΡΑΣ 6944716351
Σ. ΚΟΦΙΝΑ  6946903845
Τ. ΜΑΥΡΟΥ 6932321111

Δεν υπάρχουν σχόλια: