Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Να οργανωθούμε, να απλώσουμε στις γειτονιές μας ένα πλατύ δίχτυ ενημέρωσης – πληροφόρησης, αντίστασης-αλληλεγγύης

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε
Συγκέντρωση έξω από τη ΔΕΗ Καμινίων θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 11 το πρωί οι κάτοικοι Καμινίων και Ρέντη, ενάντια στις αυξήσεις και το κόψιμο του ρεύματος, φαινόμενο που παίρνει τεράστιες διαστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

             H προκήρυξη των κατοίκων
 ΡΕΥΜΑ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
  ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ  ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ 

Είμαστε κάτοικοι των περιοχών Καμινίων – Ρέντη που δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε παθητικά να ρημάζουν τις ζωές τις δικές μας , των οικογενειών μας και των γειτόνων μας.
Οι πρόσφατες αυξήσεις στα τιμολόγια τις ΔΕΗ ούτε οι πρώτες είναι, ούτε οι τελευταίες. Είναι όμως άδικες και αντιλαϊκές.
Ξέρουμε καλά ότι είναι μνημονική υποχρέωση της Κυβέρνησης αλλά όχι και δική μας. Η ΔΕΗ, παρ’ όλη την κακοδιαχείρισή της και το πλιάτσικο των μεγαλοεργολάβων με ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που νομοθετούν υπέρ αυτών , αλλά και των διοικήσεών της που εφαρμόζουν πιστά αυτές τις πολιτικές, είναι ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ.
Οι αυξήσεις αυτές καθώς και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν έχουν στόχο να εξασφαλιστεί η ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ της ΔΕΗ όταν έρθει η ώρα του ξεπουλήματός της στους Ιδιώτες. Ένα ξεπούλημα που θα συμπεριλαμβάνει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τις υποδομές, την τεχνογνωσία, τους Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς, τα Ορυχεία του Λιγνίτη.
 · Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Πρέπει να παρέχεται απλόχερα στο λαό και να είναι φτηνό. Όχι στις νέες αυξήσεις.
· Το ρεύμα πρέπει να δίνεται δωρεάν στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας (προβλήματα υγείας, οικογένειες χωρίς εισόδημα). 
· Είμαστε αντίθετοι με τις διακοπές ρεύματος σε κάθε σπίτι, φτωχού, οικογενειάρχη, άνεργου, χαμηλόμισθου, χαμηλοσυνταξιούχου, μικρομαγαζάτορα συντοπίτη μας.
· Ζητάμε από την διοίκηση της ΔΕΗ, για κάθε συμπολίτη μας που θέλει να πληρώσει αλλά λόγω της βίαιης φτωχοποίησής μας δεν μπορεί, να γίνονται διακανονισμοί χωρίς καμία προσαύξηση ή επιπλέον επιβάρυνση.
· Η Διοίκηση της ΔΕΗ οφείλει να εισπράξει τα οφειλόμενα από τους μεγαλοοφειλέτες, αντί να κυνηγά τα λαϊκά νοικοκυριά που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης.
· Όχι στους υπεργολάβους που ανεβάζουν το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

 Χαιρετίζουμε την απόφαση των σωματείων εργαζομένων της ΔΕΗ ότι δεν θα επιτρέψουν στην Κυβέρνηση και την Διοίκηση της ΔΕΗ να βυθίσουν τα σπίτια μας στο σκοτάδι.
· Καλούμε τους τεχνικούς της ΔΕΗ – όπως άλλωστε το έχουν ανακοινώσει - να σταθούν στο πλευρό μας ενάντια στις άδικες αποφάσεις της Διοίκησης της ΔΕΗ και τους εργολάβους που κόβουν το ρεύμα.

Να οργανωθούμε, να απλώσουμε στις γειτονιές μας ένα πλατύ δίχτυ ενημέρωσης – πληροφόρησης, αντίστασης-αλληλεγγύης. 
Τηλ. Επικοινωνίας: Ελισάβετ – 6983 281 117, Μαρία – 6942 612 832, Τάκης – 210 4200231
e-mail: kaminia.antistasi@gmail.com
 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ – ΡΕΝΤΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: