Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Μη φύγετε, να μείνουμε εδώ, να ξαναπάμε στο Σύνταγμα"! "Η χούντα του Μνημονίου δεν θα περάσει"!

 Με αυτό το σύνθημα ο πυκνός όγκος των περισσότερων από 500.000 διαδηλωτών  συγκλόνισε  χθες την Αθήνα. Με την επίμονη, παρατεταμένη και ορμητική του παρουσία, παρά τις ανηλεείς επιθέσεις που δέχθηκε με χημικά από τις δυνάμεις καταστολής, φαίνεται ότι μπορεί ν΄αλλάξει την σελίδα στην ιστορία της πατρίδας μας, προσδίδοντας διαστάσεις πρωτοφανούς αντίστασης και ανυπακοής στα Μνημόνια. 
 Το μεγάλο πλήθος των διαδηλωτών δεν υπέκυψε  στους εκβιασμούς,την τρομοκρατία και την απίστευτη βαρβαρότητα με βίαια μέτρα ενάντια στη ζωή των εργαζομένων, με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα, την ώρα που αφήνουν ακραίες ομάδες να καίνε ιστορικά κτίρια του κέντρου της Αθήνας. Για μας τέτοιες πράξεις βίας από όποιον κι αν γίνονται είναι αντικειμενικά εχθρικές για το ίδιο λαϊκό κίνημα. 
 Η χθεσινή  μεγαλιώδης διαδήλωση που  ήταν χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη από την ψήφιση του πρώτου μνημονίου και μία από τις μεγαλύτερες της μεταπολίτευσης πέτυχε να απονομιμοποιήσει  πλήρως την κυβέρνηση και την πολιτική της και να μειώσει την κοινοβουλευτική της στήριξη, από 255 σε 199 βουλευτές, θέτοντας επιτακτικά το αίτημα για εκλογές τώρα, προκειμένου ν΄αποκατασταθούν οι δημοκρατικές λειτουργίες. 
 Απαίτηση όλου του λαού είναι να φύγει η  κυβέρνηση Παπαδήμου, που οδηγεί το λαό σε σίγουρη φτώχεια και χρεωκοπία και ξεπουλά τη χώρα 

                                          Καίτη Κυλάκου
                  Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού




Δεν υπάρχουν σχόλια: