Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Για την βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


    Τους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας θα βραβεύσουν σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση Συλλόγων Γονέων την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα στο «Σινέ Παράδεισος».Συνολικά θα βραβευθούν 360 μαθητές των πέντε γενικών Λυκείων, του ΕΠΑΛ, καθώς και του Εσπερινού Λυκείου της πόλης που πέρασαν με επιτυχία τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου
   Η αυριανή βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν αλλάζει την  πραγματικότητα στο χώρο της παιδείας. Είχαμε  και στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς επισημάνει ότι  γονείς και εκπαιδευτικοί  βρίσκονται σε απόγνωση. Οι μεν γονείς γιατί καλούνται να βάλουν για μια ακόμη φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη, ξεκινώντας από την αγορά βιβλίων και φθάνοντας στο πετρέλαιο θέρμανσης, οι δε εκπαιδευτικοί γιατί τους αφαιρείται το αυτονόητο: Να μάθουν στα παιδιά μας γράμματα! Περισσότεροι μαθητές στην τάξη, χωρίς Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ), με εκπαιδευτικούς πιεσμένους από τη μείωση των μισθών και τη δραματική αλλαγή των εργασιακών τους σχέσεων, χωρίς νέα βιβλία, με εξαιρετικά περιορισμένες λειτουργικές δαπάνες και με ένα ωρολόγιο πρόγραμμα υποταγμένο. Και στη πόλη μας συνεχίζονται τα παράπονα των γονιών και εκπαιδευτικών για ελλείψεις στην απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων της πόλης μας που εμποδίζει την εκπαιδευτική λειτουργία τους. 
 Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» σας καλεί σήμερα περισσότερο από ποτέ να ενώσουμε τις φωνές μας. Γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές, μαθητές, φορείς, σύλλογοι, κινήσεις, παρατάξεις, σωματεία, όσοι θέλουν σχολειά μόρφωσης και όχι απομόρφωσης, όσοι θέλουν δημόσια και δωρεάν σχολειά για όλους και όχι για λίγους να συγκροτήσουμε και στη περιοχή μας ενιαίο πανεκπαιδευτικό μέτωπο, μέτωπο σωτηρίας για το μέλλον το παιδιών μας, για τις ζωές μας και για τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: