Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στον Υπουργό Εσωτερικών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απαντώντας στο Δελτίο Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη, με το οποίο επαναλαμβάνονται οι απειλές σε βάρος των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. θέλει να δηλώσει τα εξής:
1. Οι εργαζόμενοι χάνουν το 60% των αποδοχών μέσα σε ενάμιση χρόνο και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με αόριστες υποσχέσεις που προσβάλουν τους εργαζόμενους.
2. Ουδέποτε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αρνήθηκε διάλογο με οποιονδήποτε αρμόδιο.
3. Τα ζητήματα που αριθμούνται στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών υπήρξαν τα βασικά αιτήματα της Εκτελεστικής Επιτροπής σε συνδυασμό με τα ζητήματα που προκύπτουν από την «Εργασιακή Εφεδρεία».
4. Στο ζήτημα των δανείων υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια μιας και τα δάνεια των εργαζομένων στο Τ.Π.Δ. και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχουν εκχωρηθεί σε ξένες τράπεζες.
5. Στο ζήτημα των δυσθεώρητων περικοπών των αποδοχών των εργαζομένων εκτός από συμπάθεια και κατανόηση δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο.
6. Η εξίσωση του επιδόματος Προϊσταμένων οργανικών μονάδων στους Ο.Τ.Α. με αυτό των υπολοίπων Δημοσίων Υπαλλήλων είναι το αυτονόητο βήμα προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να μην αποτελούν β΄ κατηγορίας εργαζόμενους στη Δημόσια Διοίκηση.
Είναι σαφές πως ο αγώνας των εργαζομένων δεν σταματά με γενικές, καλές προθέσεις αλλά ούτε με απειλές.
Στις απειλές της κυβέρνησης απαντάμε με γενίκευση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Από αύριο δεν θα πρέπει να υπάρχει Δημοτικό κτήριο ή Χ.Υ.Τ.Α. σ’ όλη την Ελλάδα που δεν θα είναι κατειλημμένοι απ’ τους εργαζόμενους.
Συμμετέχουμε στο Πανδημοσιοϋπαλληλικό Συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 με προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και προετοιμάζουμε την συμμετοχή μας στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 19 και 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: