Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» συμμετέχει στην Γενική Απεργία της 23ης Φεβρουαρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23/2/2011



Η μαζική ενωτική συμμετοχή του κόσμου της εργασίας, των νέων, των γυναικών,των συνταξιούχων,των αυτοαπασχολουμένων στην Γενική Απεργία της 23ης Φεβρουαρίου ανοίγει νέους ελπιδοφόρους δρόμους απέναντι στο μονόδρομο που μας οδήγησε η Κυβέρνηση και το Μνημόνιο.
Οι πρωταγωνιστές της ανάπτυξης με δανεικά, της εποχής «της ισχυρής Ελλάδας», των Ολυμπιακών Αγώνων,του βαλκανικού ελντοράντο και των ξέφρενων υπερεξοπλισμών, δηλ. αυτοί που δημιούργησαν το «έλλειμα» και το «χρέος», μέσα από συνειδητές επιλογές με τη μείωση του εργατικού κόστους, τη δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών, τη συμπίεση των μεσο-στρωμάτων, τη παραγωγική άπνοια, επιβάλλουν τον μείζονα στόχο τους: βίαιη αναδιανομή πόρων και εισοδημάτων. Για τη μεγάλη πλειοψηφία η κατάσταση χειροτερεύει, όμως μια μειοψηφία κερδίζει από την κρίση, με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη μείωση του εργατικού κόστους, τα ασύδοτα κερδοσκοπικά παιχνίδια, κ.λπ.
Η αμηχανία, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα για το αύριο δεν πρέπει να μπλοκάρουν τη μαζική και ενεργητική εκδήλωση της αγανάκτησης. Η συμμετοχή στην αυριανή Γενική Απεργία πρέπει να γίνει και δική μας υπόθεση. Να αμφισβητήσουμε μαζικά και ενωτικά τις νεοφιλελεύθερες συνταγές, που οδήγησαν στη γενικευμένη κρίση που βιώνουμε, συμβάλλοντας στην ανατροπή του συσχετισμού δύναμης που την επέβαλε.
Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» συμμετέχει στην Γενική Απεργία της 23ης Φεβρουαρίου και καλεί τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες να ενώσουν τις φωνές τους με τις χιλιάδες των εργαζομένων που θα κατέβουν αύριο στους δρόμους για να αποκρούσουν τα απαράδεκτα μέτρα που τεμαχίζουν την κοινωνία, γιά να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια της ζωής τους και τα κοινωνικά τους δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: