Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΚΚΛΗΣΗ:Μέγας κίνδυνος το Μετρό και το Τραμ να μην φτάσουν ποτέ στον Πειραιά


Σχετικά με πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει κίνδυνος το Μετρό και το Τραμ να μην φτάσουν ποτέ στον Πειραιά ο Θοδωρής Δρίτσας βουλευτής Ά Πειραιά και Νησιών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έκανε την παρακάτω καταγγελία - έκκληση
«Δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να εξελίσσεται σχεδόν σε βεβαιότητα. Καταγγέλλω, μετά από βάσιμες πληροφορίες και ενδείξεις, ότι στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μελετούν σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να μεταφέρουν τις πιστώσεις για το Μετρό και το Τραμ σε άλλες περιοχές της Αθήνας αντί για τον Πειραιά. Μια τέτοια εξέλιξη δεν οδηγεί απλά σε νέες καθυστερήσεις. Οδηγεί ευθέως σε ακύρωση του έργου. Επισήμως το Υπουργείο είναι βέβαιο πως δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, όπως φάνηκε και από την υπουργική απάντηση σε πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτηση μου, όμως ο Πειραιάς δεν μπορεί να εφησυχάζει. Αντίθετα ο Πειραιάς πρέπει να ξεσηκωθεί.
Απευθύνω έκκληση προς τους συναδέλφους βουλευτές Πειραιά, προς τον απερχόμενο και το νέο Δήμαρχο Πειραιά και προς το Δημοτικό Συμβούλιο, προς τον απερχόμενο Νομάρχη Πειραιά και προς το νέο αντιΠεριφερειάρχη Πειραιά, προς τα Επιμελητήρια, τον Εμπορικό Σύλλογο και τους Επαγγελματικούς και Επιστημονικούς Συλλόγους της πόλης, προς τις δημοτικές παρατάξεις, τις κινήσεις πολιτών και τα Πολιτικά Κόμματα για παμπειραϊκή συστράτευση ώστε να αποτρέψουμε αυτή την πιθανότατη πλέον αρνητική εξέλιξη.
Χωρίς Μετρό και Τραμ ο Πειραιάς του 21ου αιώνα θα γίνει μια πόλη – κόλαση δίχως μέλλον!»

23/11/10 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: