Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου γιά την κοινή εκλογική κάθοδο του "Πάμε Αλλιώς" και του "Πράσινο -γιά την οικολογία"με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου



Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» και η Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «πράσινο» - Για την οικολογία», που υποστηρίζεται από το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας στο πλαίσιο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, με βάση την τρέχουσα συγκυρία και την πολιτική κρισιμότητά της, σε προγραμματική βάση και με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου, Δικηγόρο.
Αμφότεροι, διεκδικούμε την εφαρμογή ενός εναλλακτικού, «ολοκληρωμένου», μοντέλου Αυτοδιοίκησης που θα αποτελεί ασπίδα αλληλεγγύης και στήριξης όσων πλήττονται από την κρίση, πρόταση διασφάλισης συμμετοχικής δημοκρατίας, διαφάνειας και κοινωνικού ελέγχου των πολιτών και πρόταση οικολογίας της τοπικότητας, αυτόνομης, «οικονομικής» και αυτο-βιώσιμης.
Για πρώτη φορά στην πόλη μας, συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο συνεργαζόμενων Κινήσεων η εφαρμογή της αρχής της «εναλλαγής» αναφορικά με την θητεία των εκλεγμένων αντιπροσώπων της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σύντομα θα ακολουθήσει και η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των δύο Κινήσεων.
Έχοντας απευθύνει, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ειλικρινή πρόσκληση συνεργασίας και συνάντησης προς άλλες προοδευτικές, οικολογικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις στον Κορυδαλλό, όπως και προς κινήσεις πολιτών και συλλογικότητες κοινωνικού, οικολογικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, η συνεργασία μεταξύ της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» και της Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού «πράσινο» - Για την οικολογία», παραμένει ανοιχτή για συγκλίσεις στην πορεία προς τις εκλογές, μέχρι την ημερομηνία ανακήρυξης των συνδυασμών.

Για
την Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς»
Καίτη Κυλάκου
την Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «πράσινο- Για την οικολογία»
Γιώργος Δημητρίου

1 σχόλιο:

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Καλή επιτυχία,
Η συνεργασία δυνάμεων της αριστεράς και της οικολογίας και η όσμωση των ιδεών της μιας από της άλλης είναι ζητούμενο και πρέπει να αποτελεί μόνιμη επιδίωξη των πολιτών εκείνων που δεν έχουν παρωπίδες και δεν αυτοκαταναλώνονται σε ίντριγκες.