Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Το Πάμε Αλλιώς με την υποψ. Δήμαρχο Καίτη Κυλάκου παρευρέθηκαν κοντά στους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρεθήκαμε στους αγιασμούς του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου Λύκειου Κορυδαλλού,όπως και στο 1ο και 25ο Νηπιαγωγείο Κορυδαλλού.

Στο χαιρετισμό μας προς τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές τονίσαμε ότι αντιστεκόμαστε στη διάλυση της δωρεάν παιδείας σε μιά εποχή που με τον πιό αποκαλυπτικό τρόπο προκύπτει η καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και του ΔΝΤ γιά την Παιδεία. Φέτος δυστυχώς το σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει σε λιγότερα σχολειά, σε λιγότερα τμήματα και για λιγότερους εκπαιδευτικούς. Δυστυχώς τα σχολειά μας οδηγούνται στη δεκαετία του ΄60, με 30 μαθητές ανά τάξη. Και βεβαίως όλα αυτά λόγω των κενών που αφήνουν πίσω τους οι χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις των εκπαιδευτικών, χωρίς την παραμικρή πρόθεση αναπλήρωσής τους.

Μοιράστηκε η έντυπη ανακοίνωσή μας σε γονείς, μαθητές και καθηγητές και στην συνέχεια συνομιλήσαμε με τους διευθυντές των σχολείων και με καθηγητές από τους συλλόγους διδασκόντων γιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με τις καθυστερήσεις από τον Δήμο των επιχορηγήσεων στις σχολικές επιτροπές, όπως και γιά τα προβλήματα λειτουργίας. Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες.

Οι περιοδείες μας στα σχολεία της πόλης θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: