Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Τα λατομεία του Κορυδαλλού στοιχειώνουν το βουνό και την πόλη δεκάδες χρόνια τώρα.




Mε την συναίνεση του Δημάρχου Κασιμάτη και της πλειοψηφίας του εκτελούνται στα Παλαιά Λατομεία παράνομες εργασίες, αντί να γίνονται εργασίες γιά τα Αθλητικά Έργα. Τον Σεπτέμβριο 2009 η προγραμματική σύμβαση του Δήμου με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ακυρώθηκε γιατί δεν προέβλεπε κονδύλι γιά την απομάκρυνση των μπαζών!!!
Μπάζα όμως μέχρι και σήμερα μεταφέρονται παράνομα στα Λατομεία και και οι παράνομες χωματερές υπάρχουν ακόμα.Όπως και μηχανήματά εσκαφών,κάδων και φορτηγών. Επίσης ο σπαστήρας λειτουργεί, κάνοντας εργασίες προφανώς παράνομης λατόμευσης στην δημόσια περιουσία του Κορυδαλλού!!!Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια μας.Έλεος!!!
Μόνο στον Κορυδαλλό τα νταμάρια αντί για θέατρα και αθλητικοί χώροι έγιναν παράνομες δεξαμενές πετρελαίου και βενζίνης, διαλυστήρια αυτοκινήτων, συνεργεία, σπαστήρας αδρανών υλικών αλλά και χώρος απόθεσης τοξικής-καρκινογόνου άμμου που ήρθε νύχτα από τον Ασπροπυργο μέσα σε containers και κρύβεται ακόμη εκεί.
Πριν τρία περίπου χρόνια, τον Δεκέμβριο 2007, το "Πάμε Αλλιώς" με αφορμή τους πανηγυρισμούς του Δημάρχου απαιτήσαμε να ενημερωθούν και να αποφασίσουν οι πολίτες γιά την περιοχή των Λατομείων και την κατασκευή των Αθλητικών έργων.
Από τότε ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν ενημέρωσε τους πολίτες, όχι μόνο δεν άκουσε την γνώμη τους, αλλά και προχώρησε στην από κοινού λύση της προγραμματικής σύμβασης με τον π. υφυπουργό κ.Ιωαννίδη. Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: