Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Θέλουμε και μπορούμε να διαμορφώσουμε τους όρους γιά έναν άλλο Κορυδαλλό.

Σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς που οι εξ επαγγέλματος παράγοντες της δημόσιας ζωής της πόλης αλλάζουν θέσεις, απόψεις και παρατάξεις με μόνη επιδίωξη την προσωπική τους ανάδειξη, ένα μόνο μπορούμε να εγγυηθούμε. Θα είμαστε παρόντες με σταθερή θέληση και στόχο να φτάσει η φωνή των πολιτών στα όργανα διοίκησης του Δήμου και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Η στόχευσή μας παραμένει πάντα η ίδια. Να δίνεται βήμα έκφρασης σε ενεργούς πολίτες, ανεξάρτητα από πολιτική ή μη ένταξη, σε μέλη συλλογικοτήτων και κινημάτων.
Σήμερα που κάποιοι τοπικοί αξιωματούχοι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν καμμία ευθύνη γιά την άσχημη όψη της πόλης, την τσιμεντοποίηση και το ιλιγγιώδες χρέος, εφαρμόζουμε ανοιχτές διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ισότιμη συμμετοχή όλων.
Στις μέρες μας που η διάσταση προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων τείνει να γίνει ο απόλυτος κανόνας, το «Πάμε Αλλιώς» σύμφωνα με τις επεξεργασμένες θέσεις και αρχές μας επαναβεβαιώνει την προσήλωσή του στην συνεργασία, στην συλλογικότητα και στην ισότιμη παρουσία των δημοτικών συμβούλων με την εναλλαγή στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.
Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού τα ανοιχτά μέτωπα στην πόλη και στην κοινωνία είναι πολλά και σοβαρά με άμεσες και επώδυνες συνέπειες στους πολίτες από τα μέτρα του Μνημονίου και του Καλλικράτη.
Έτσι απευθυνόμαστε προς όλους και ζητάμε να συνδιαμορφώσουμε τους όρους γιά την ενίσχυση όλων εκείνων των αντιστάσεων που στόχο θα έχουν την ανάπτυξη ενός διεκδικητικού κινήματος των πολιτών του Κορυδαλλού. Ποτέ δεν θα αποκλείσουμε κανένα ,σεβόμενοι ταυτόχρονα το δικαίωμα οποιουδήποτε νε επιλέγει τη δική του, διαφορετική από εμάς πορεία.
Με αφετηρία αυτές τις διαπιστώσεις και έχοντας επίγνωση των αναγκών και των δυσκολιών θα εντείνουμε τις προσπάθειες γιά να συσπειρωθούν πολίτες από διαφορετικές προελεύσεις που συνεχίζουν να δίνουν κοινούς αγώνες. Πού πνίγονται από την απραξία και την απογοήτευση, από την διάψευση των προσδοκιών τους και κυρίως νέοι/ες που μπορούν να συμπορευθούν σε μιά ενωτική προσπάθεια.
Το στοίχημα γιά όλους μας είναι να διευρύνουμε την συσπείρωση με γνώμονα την ενεργό συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών στα δρώμενα της πόλης και όχι η δημιουργία ευκαιριακών συμμαχιών με αμφίβολα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: