Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Περιμένοντας τον Καλλικράτη... Συμβαίνει και αυτό: ο Διάκος με τον Ψαρρό γράφουν στον Ραγκούση!!!

Τέτοιο καιρό πριν 4 χρόνια περίπου ο κ. Σταύρος Κασιμάτης και ο κ. Ιωάννης Διάκος έκλειναν την συμφωνία συνεργασίας τους. Σήμερα ο κ. Διάκος με τον κ. Ψαρρό αποστέλλουν επιστολή απευθείας στον Ραγκούση!!!
Μας εστάλη και την δημοσιεύουμε



Κορυδαλλός 31/3/2010


Προς: Υπουργό Εσωτερικών ,Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής
Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση

Κοινοποίηση: Υφυπουργό κ. Γεώργιο Ντόλιο

Κύριε Υπουργέ,

Αισθανόμαστε την ανάγκη δημόσια να σας επαινέσουμε διότι υπηρετείτε σταθερά και με συνέπεια, έχετε ως πυξίδα αρχές της αυτοδιοίκησης όπως διαφάνεια, νομιμότητα, χρηστή διοίκηση και λογοδοσία στον πολίτη, τηρώντας απαρέγκλιτα τις προγραμματικές σας δεσμεύσεις.
Σε συνέχεια δικού σας υπηρεσιακού εγγράφου στις 15/3/2010 με αρ. πρωτ. 13726, ο Δήμος Κορυδαλλού μας απάντησε, ως όφειλε άλλωστε σε αιρετούς δημοτικούς του συμβούλους ,έστω και ελλιπώς στα ερωτήματα που είχαμε θέσει από τις 26/2/2010.
Βλέπουμε ξαφνικά, το πρωτοφανές, το ανήκουστο για τα χρονικά της αυτοδιοίκησης γεγονός, ο δήμαρχος Κορυδαλλού, δημοκρατικών αντιλήψεων κατ΄ επίφαση μόνο, όπως έμπρακτα αποδεικνύει, με επιστολή του στον υφυπουργό κ. Ντόλιο να δηλώνει τη δυσφορία του και να εκφράζει τη διαμαρτυρία του, να επιτίθεται δηλ. ουσιαστικά στην προϊσταμένη υπηρεσίας του υπουργείου σας(Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ)και να την εγκαλεί, διότι λειτούργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, υπηρεσιακά, κατά τα ειωθότα!
Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου του δημάρχου από το δημοτική ιστοσελίδα.
Αναρωτιέται λοιπόν μετά από αυτό καλόπιστα ο κάθε πολίτης εάν ο δήμαρχος με την επιστολή του αυτή υπαινίσσεται ότι η υπηρεσία αυτή του υπουργείου Εσωτερικών λειτουργεί υπέρ δύο δημοτικών συμβούλων ή κατόπιν εντολής του κ. υπουργού
Επιβεβαιώνει στη συνέχεια η δημοτική αρχή με έγγραφό της, με υποσημείωση όμως, ότι η δημοτική επιχείρηση του δήμου Κορυδαλλού έχει προσλάβει 31 εργαζομένους και τους έχει διαθέσει στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νίκαιας, στα πλαίσια προγραμματικής σύμβασης.
Τα ερωτηματικά όμως παραμένουν:
για τους όρους και το κόστος της προγραμματικής σύμβασης που επικαλούνται, τον τρόπο επιλογής των ατόμων αυτών, με ποια διαδικασία και με ποια κριτήρια, το ύψος και τον τρόπο της αμοιβής τους, το εργασιακό τους καθεστώς.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον, όπως και οι δημότες ,τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής.


Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Κορυδαλλού,

Ευάγγελος Γ. Ψαρρός Γιάννης Στεφ. Διάκος
Λυκούργου 11 Αλκιβιάδου 13
Τ.Κ. 18120 Κορυδαλλός Τ.Κ. 18122 Κορυδαλλός
Τηλ. 6937978091 Τηλ. 6945937839
Email: idiakos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: