Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

" Ουαί υμίν υποκριτές και φαρισαίοι"

Ποιός αποφάσισε να έρθουν οι παγκοι της γιορτής του Αγίου Γεωργίου μέχρι την Ξενοφώντος, να κλείσουν τα γκαράζ των πολυκατοικιών και να δυσκολευτεί η λειτουργία των καταστημάτων που ήδη βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και κλείνουν το ένα μετά το άλλο ή απολύουν υπαλλήλους;

Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι οι αριθμισμένες θέσεις γιά τους πάγκους των λιανοπωλητών κλείνουν τις θέσεις των γκαράζ και των μαγαζιών. Και αυτό γιά πέντε ολόκληρες μέρες!!!






Δεν είναι άραγε λαϊκισμός αυτό που υποστηρίζουν οι φωστήρες του Δημαρχείου ότι δηλ. και οι φτωχοί επαγγελματίες πρέπει να ζήσουν; Εάν έχει πράγματι ευαισθησίες ο Δήμαρχος γιά τον κόσμο που πλήττεται από την κρίση, άς επιδιώξει με διαφάνεια την θεσμοθέτηση ενός Κυριακάτικου Παζαριού έξω από την πόλη. Θα έχει και μόνιμα έσοδα και θα επωφεληθούν και οι μη έχοντες. Άς αρχίσει τώρα την δημόσια διαβούλευση.Αυτός είναι ο αρμόδιος.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να απαγορευθεί ρητά η ενοικίαση και η αγοραπωλησία των αδειών γιά τους πάγκους. Αυστηρά κριτήρια λοιπόν και έλεγχο απ΄όλους τους αρμόδιους φορείς, δηλ. το ΙΚΑ, την Εφορία, τις Υγειονομικές Υπηρεσίες και τις αρμόδιες αρχές γιά τα λαθραία και τα κλεμμένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: