Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Οφείλετε γιά λόγους διαφάνειας ν΄απαντήσετε γιά τους 31 εργαζόμενους του Δήμου Κορυδαλλού που δουλεύουν στο Δήμο Νικαίας!!!

Ποιοί είναι αυτοί οι εργαζόμενοι,πως προσλήφθηκαν και πότε, ποιές διαδικασίες ακολουθήθηκαν; Σε ποιές υπηρεσίες του Δήμου Νικαίας εργάζονται και γιατί; Γιατί δεν απαντά ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Κασιμάτης ; Και ο αριστερός Δήμαρχος Νικαίας,κ. Μπενατάτος νομιμοποιείται ν΄αδιαφορεί; Ο Σύλλογος εργαζομένων Κορυδαλλού γιατί σιωπά; Δώστε όλα τα ονόματα και τις συμβάσεις στην δημοσιότητα,ως ελάχιστο δείγμα διαφάνειας, αλλιώς είσθε έκθετοι!!! Γιά το θέμα αυτό και εδώ σε προηγούμενη ανάρτηση. Επιμένουμε γιατί οι Κορυδαλλιώτες πρέπει να γνωρίζουν εάν αυτά που τους λέγατε στο δελτίο τύπου του Δήμου Κορυδαλλού με ημερομηνία 19-1-2007 και με τίτλο ''Αντιμέτωπος με άκυρες και παράνομες προεκλογικές συμβάσεις εκμετάλλευσης εργαζόμενων'', όταν δηλώνατε : "Εγκαθιστούμε υγιείς εργασιακές σχέσεις στον Δήμο Κορυδαλλού" τα τηρήσατε. Διαφορετικά διαιωνίζετε και σεις την ίδια κατάσταση, ως γνήσιος συνεχιστής της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής,δηλ.της κατάστασης που με δικά σας λόγια εξηγείται στην συνέχεια του δελτίου τύπου σας με ημερομηνία 19-1-2007.
... "Σ ένα απέραντο ρουσφετολογικό μηχανισμό εκμετάλλευσης της αγωνίας δημοτών για εύρεση εργασίας είχε μετατραπεί ο Δήμος Κορυδαλλού. Συμβάσεις σε προεκλογική και μετεκλογική περίοδο, λίγες μέρες πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, προεκλογικές «πατέντες» του τύπου «δύο σε ένα», αφού σε μια σύμβαση «στρίμω-χναν» δύο εργαζόμενους, κυλιόμενες συμβάσεις που απαγορεύονταν από το νόμο, προσλήψεις ανθρώπων σε λάθος θέσεις, ορυμαγδός υποσχέσεων, πλήρη αδιαφορία της διοίκησης για τις γνωμοδοτήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ... «εργασιακής» πολιτικής της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Κορυδαλλού." .....
Θα επανέλθουμε σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: