Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Πάρκο δημιουργίας υψηλού πρασίνου ΤΏΡΑ! ΟΧΙ δαπάνες γιά πλακάκια, πανσέδες, συντριβάνια,γκαζόν και ιπτάμενες ζαρντινιέρες!


Μετά τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού στην Βορειοανατολική και Δυτική Αττική το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού σε ψήφισμά του δήλωνε με κατηγορηματικό τρόπο την ανάγκη να αναδασωθεί το όρος Αιγάλεω,κατακεραυνώνοντας την κακή και δασοκτόνα Κυβέρνηση της Ν.Δ.,που το άφησε απροστάτευτο και στην τύχη του. Ενώ όμως καταγγέλλεται η έλλειψη μέτρων προστασίας του και η απόπειρα να φορτωθούν όλες οι ευθύνες στην Τ.Α., δεν γίνεται καμμία απολύτως κουβέντα για το τι έκανε ο Δήμος ή προτίθεται να κάνει γιά την αναδάσωσή του.Τρία χρόνια Δήμαρχος και δέκα Αντιδήμαρχος , σαρξ εκ της σαρκός του προηγούμενου, ο σημερινός Δήμαρχος, όχι μόνο δεν έχει φυτέψει ούτε ένα δέντρο, όχι μόνο δεν μπορεί να προστατέψει τα λιγοστά δέντρα που απόμειναν στην τσιμεντούπολη του Κορυδαλλού, αλλά βγαίνει και τιμητής της κεντρικής διοίκησης ότι δεν παρέχει πόρους. Δεν μας λέει όμως γιατί το χρέος του Δήμου εκτινάχθηκε στα 32 εκ. ευρώ και πόσα απ΄αυτά τα χρήματα έχουν διατεθεί γιά αναδάσωση του Αιγάλεω και προστασία του πρασίνου.Αντίθετα συνεχίζει να κόβει δέντρα,παρά το γεγονός της δήλωσής του σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν κοπεί στον Κορυδαλλό πάνω από 2.500 δέντρα και ότι όπου έχει κοπεί ένα δέντρο θα φυτευθεί ένα άλλο.
Εμείς ρωτάμε το πολύ απλό: Πόσα νέα δέντρα φυτεύτηκαν στην πόλη και στο Όρος Αιγάλεω, γιατί δεν κατεδαφίζεται το παράνομο και αυθαίρετο ΚΥΤ,πόσες μάντρες και συρματοπλέγματα έπεσαν, πόσα αυθαίρετα καταγγέλθηκαν;Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα πρόγραμμα πάρκου δημιουργίας υψηλού πρασίνου, ενώ γίνονται ασύστολες δαπάνες γιά πλακάκια, πανσέδες, συντριβάνια,γκαζόν και ιπτάμενες ζαρτινιέρες;
Υ.Σ Η οργή,όπως θα καταλάβατε, προέρχεται από το θέαμα των δεκάδων πεύκων που κόπηκαν πρόσφατα στο λόφο της Παλαιάς Χωροφυλακής.
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: