Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

"Τροχαίο ατύχημα" για την κυβέρνηση η επίθεση κατά της Αγγ. Κουτσουμπού

Η Αγγελική Κουτσουμπού ζεί εδώ και χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Κουτσουμπό, στον Κορυδαλλό.Αγωνιστές και οι δύο της Αριστεράς, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη,πέρασαν τα καλλίτερα χρόνια της ζωής τους στον αγώνα γιά την ανατροπή των συσχετισμών στην κοινωνία. Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς" εύχεται γρήγορη ανάρρωση στην Αγγελική Κουτσουμπού και συμπαρίσταται στον αγώνα τον δικό της και των συντρόφων της γιά να λάμψει η αλήθεια γιά τον σοβαρότατο τραυματισμό της, όταν την παρέσυρε άνδρας της ομάδας Δέλτα κατά την επίθεση της ομάδας "Δ" εναντίον διαδηλωτών στην πορεία μνήμης για τον Aλέξανδρο Γρηγορόπουλο στις 6 Δεκεμβρίου του 2009.
Γιά το Πάμε Αλλιώς
Καίτη Κυλάκου

Φωτογραφία και κείμενο από την ΑΥΓΗ

Μετά τη "ζαρντινιέρα", τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει και το "τροχαίο ατύχημα", όπως η κυβέρνηση και οι αρχές έσπευσαν να χαρακτηρίσουν, της Αγγελικής Κουτσουμπού, που τραυματίστηκε σοβαρότατα όταν την παρέσυρε άνδρας της ομάδας Δέλτα κατά την επίθεση της ομάδας "Δ" εναντίον διαδηλωτών στην πορεία μνήμης για τον Aλέξανδρο Γρηγορόπουλο στις 6 Δεκεμβρίου του 2009.
Σύμφωνα με την Δ. Βαγιανού, συνήγορο της Α. Κουτσουμπού, κατατέθηκε μήνυση για βαριές σωματικές βλάβες κατά του οδηγού της μηχανής που την παρέσυρε Θεμιστοκλή Ποιμενίδη, του συνοδηγού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες χτυπούσε με το κλόμπ του όποιον προσπαθούσε να πλησιάσει για να βοηθήσει την ήδη σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς αισθήσεις Α. Κουτσουμπού, του επικεφαλής της ομάδας Δ, του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και "κάθε άλλου προσώπου που ως ηθικός αυτουργός προκάλεσε στους φυσικούς αυτουργούς την απόφαση να εκτελέσουν την εντολή που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της".
H 61χρονη Aγγελική Kουτσουμπού σήμερα προσπαθεί ακόμα να σταθεί στα πόδια της με τα σημάδια στο κορμί της και καθημερινούς πόνους που την ταλαιπωρούν. Πρόσφατα της παρουσιάστηκαν ίλιγγοι και αστάθεια που την οδήγησαν για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για μια περίπου εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως η κ. Κουτσουμπού υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συντριπτικό κάταγμα της κλείδας, ρήξη λιθοειδούς και απώλεια ακοής στο αριστερό αυτί και κατάγματα σε 6 πλευρά.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπ. Βούγια κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Α. Κουτσουμπού ή τις δηλώσεις του υπουργού Μιχ. Χρυσοχοΐδη για διερεύνηση, η μέχρι τώρα έρευνα έχει γίνει από την Τροχαία Αθηνών και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: