Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Δεκαπέντε ανθρωποι εχουν χασει τη ζωη τους τα τελευταία τρια χρονια



Δεκαπέντε ανθρωποι εχουν χασει τη ζωη τους τα τελευταία τρια χρονια οταν το αυτοκινητο τους βγαινοντας απ το δρομο επεσε πανω σε παρανομη διαφημιστικη πινακιδα. Οι δημοτικες αρχες στις περισσοτερες περιοχες της Ελλάδας δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις για το ξηλωμα αυτών των πινακίδων. Τα τελευταία χρόνια εχει αναπτυχθει ενας υποδειγματικος αγωνας απο γονείς θυμάτων.
Δυστυχως στις 24.8.2009 ενας ακομα νεος 21 χρονων σκοτωθηκε με τον ιδιο τροπο σε κεντρικο δρομο της Αθηνας (λεωφόρος Κηφισίας).
Παρακολουθηστε την συγκεντωση διαμαρτυρίας που εγινε στις 2 Οκτωβρη 2009 με κλεισιμο του δρόμου και καταστροφη των διαφημίσεων. Η συγκεντρωση εγινε δυο μερες πριν της εκλογες. Ηταν η μερα γενεθλιων του τελευταιου θυματος του Αποστολη Μολυβιατη. Μιλούν οι αδελφές του Αποστόλη Μολυβιάτη, Νόρα και Μαρία, ο Μανώλης Σταυρουλάκης, πατέρας του Γιάννη Σταυρουλάκη, που έχασε τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα και ο κ. Κώστας Φωτεινάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη β΄Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: