Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Το Πάμε Αλλιώς συνεχίζει ν΄αντιστέκεται και να διεκδικεί.

Η Ανοιχτή Συνέλευσή μας στις 27-1-2010 αποφάσισε γιά το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη μηνιαία Συνέλευσή μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-2-2010,ημέρα Τετάρτη και ώρα 8μμ,στο Ανοιχτό Δημοτικό Στέκι μας (έτσι το βαπτίσαμε !!! Αγίου Γεωργίου αρ. 45 και Ξενοφώντος, 1ος όροφος), τις ακόλουθες δράσεις και πρωτοβουλίες.
1.- Την όσο το δυνατόν ισχυρή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων με θέματα προ ημερησίας που αφορούν τους επισφαλώς εργαζόμενους, την διαφάνεια και δημοσιότητα των προσλήψεων και αναθέσεων έργων, την διαχείριση του δημοτικού χρήματος, το Κέντρο Διανομής της ΔΕΗ, τα Αθλητικά Έργα στα Λατομεία, το Όρος Αιγάλεω,τις φυλακές και το σωφρονιστικό, το αστικό και περιαστικό πράσινο, το ΜΕΤΡΟ, τις δημόσιες συγκοινωνίες, τις κοινωνικές υπηρεσίες κ.ά
2.- Την έκδοση της εφημερίδας ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΣ εντός των επόμενων ημερών και την διανομή αυτής με περιοδίες στην πόλη από αντιπροσωπεία μελών και φίλων της Κίνησης.
3.-Την δημιουργία και λειτουργία ομάδας από εθελόντριες γυναίκες ( δικηγόροι, κοινωνικοί επιστήμονες κ.ά) που θα στηρίζει κοινωνικά τις γυναίκες( ελληνίδες και μετανάστριες) που βρίσκονται σε ανάγκη.
4.-Την σύγκλιση τις επόμενες μέρες της Επιτροπής Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω και την διοργάνωση ανοιχτής αγωνιστικής εκδήλωσης.
5.-Την έκδοση θεματικού φυλλαδίου στήριξης των επισφαλώς εργαζομένων και των αυτοαπασχολουμένων εμπόρων του Κορυδαλλού που πλήττονται από την κρίση.
6.-Την συμμετοχή και στήριξη στην υπό ίδρυση Πρωτοβουλία Κατοίκων γιά την υπεράσπιση των δέντρων της πόλης μας και την πάρα πέρα ανάπτυξη του πρασίνου.
7.-Την διοργάνωση γλεντιού στο Ανοιχτό Δημοτικό Στέκι "Πάμε Αλλιώς" την Τσικνοπέμπτη , 4-2-2009 και ώρα 9μμ με θέμα "Τσικνίζουμε την Πίτα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: