Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες...

Πριν μιά βδομάδα λάβαμε από τον Οδυσσέα Μπεζεριάνο, φοιτητή της σχολής Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου ,ετών 22, μιά τετρασέλιδη επιστολή-ποταμό, στην οποία καταθέτει τις σκέψεις του γιά τα περσινά γεγονότα του Δεκέμβρη.Δημοσιεύουμε απ΄αυτήν ένα απόσπασμα και επιφυλασσόμεθα στο προσεχές φύλλο της Κορυδαλλιώς να την δημοσιεύσουμε ολόκληρη.
" ... λοιπόν, κρατήστε τη συγγνώμη σας. Δεν πείθετε .Έχουμε συνηθίσει πλέον τα εγκλήματα να μένουν ατιμώρητα, γιατί απλά το καθεστώς είναι τόσο σκληρό που αρνείται και το στοιχειώδες.Πολύ απλά να σας θυμίσω την παραίτηση του υπουργού, έτσι γιά τα μάτια του κόσμου.Πραγματική συγγνώμη θα σήμαινε αμέσως τώρα να πάρει μέτρα.Αλλά τα μόνα μέτρα που ξέρουν είναι να χτυπάνε τις πορείες με δακρυγόνα, να στέλνουν εισαγγελείς στα σχολεία και να επιτρέπουν στην αστυνομία να μας ξεφτυλίζει. Βαρεθήκαμε να τους ακούμε να μιλάνε γιά νούμερα ,ισολογισμούς , χρέη και ελλείματα.Έτσι απλά γιά να πείσουνε ότι πρέπει να μείνουμε χωρίς δουλειά,γιά να αμοιβόμαστε με λιγότερα και να πληρώνουμε περισσότερα παντού. Βαρεθήκαμε να ζούμε στο περιθώριο και να μας καταργούν τα δικαιώματα. Η δολοφονία του Αλέξη ήταν η αφορμή που ξεχύλισε το ποτήριτης καταπίεσης και καιρός ήταν.Ο κόσμος εξοπργίστηκε και πιό πολύ εμείς οι νέοι. Φτάνει πιά.Αφήστε και εμάς να δούμε το φως της ελευθερίας.Δεν μπορούμε να βλέπουμε τόσα χρόνια αυτούς που κάνουν δήθεν μαθήματα ηθική και να κλέβουν οι ίδιοι και να είναι μπλεγμένοι σε κάθε είδους βρωμιά και σκάνδαλα.
Χρόνια τώρα προσπαθούν να φτιάξουν μιά γενιά χωρίς δικαιώματα και αξιοπρέπεια.Θέλουν μόνο μιά γενιά αμόρφωτη και πειθαρχημένη... Πολύ απλά μας θέλουν υπόδουλους ,αλλά δεν θα γίνει αυτό .Τέλος. Λένε πως θέλουν τις ειρηνικές πορείες .Αλλά πότε έγινε μιά ειρηνική πορεία και δεν μας την έπεσαν τα ΜΑΤ; Πότε; Γι΄αυτό λέω: Κάτω οι δολοφόνοι, και οι Κυβερνήσεις των πλουσίων , της μιζέριας και της διαφθοράς."

Οδυσσέας Μπεζεριάνος, φοιτητής της σχολής Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου , ετών 22

Δεν υπάρχουν σχόλια: