Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Η Αυτόνομη Συνδικαλιστική Παρέμβαση εργαζομένων στους ΟΤΑ γιά την αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση

Η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων και να συμμετέχουν στο πανελλαδικό τους συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2009.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της "Η δική μας απάντηση στους επικοινωνιακούς χειρισμούς της Κυβέρνησης πρέπει είναι:
Η κατάργηση ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των μορφών ελαστικής εργασίας (μπλοκάκι, ενοικιαζόμενοι-δανειζόμενοι οκταμηνίτες κλπ) σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η θεσμοθέτηση μιας ενιαίας μόνιμης σχέσης εργασίας στο δημόσιο και αορίστου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα."


Διεκδικεί
1.Τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς και εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις πάνω από 24 μήνες.

2.Την προκήρυξη άμεσα όλων των υπόλοιπων κενών οργανικών θέσεων εργασίας στο δημόσιο και τους ΟΤΑ με πανελλήνιους διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ.

3.Την αναγνώριση αναδρομικά όλων των ασφαλιστικών, μισθολογικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στα stage.

4.Την κατάργηση όλων των Δημοτικών Επιχειρήσεων και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους και του προσωπικού στους Δήμους και τα Ν.Π.Δ.Δ. των ΟΤΑ. και

5.Την εφαρμογή ενός ενιαίου πλαισίου αμοιβών για όλους τους εργαζόμενους των ΟΤΑ ανεξάρτητα σχέσεις εργασίας ή φορέα απασχόλησης, με βάση τη Σ.Σ.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Αθήνα Νοέμβρης 2009 Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: