Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»


Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση «Πάμε Αλλιώς» σας καλεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της, στην Αγίου Γεωργίου αρ. 45 και Ξενοφώντος, την Παρασκευή,30 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 8μμ

Σήμερα αναδεικνύεται η ανάγκη να υπάρξει στην πόλη μας ένας ισχυρός αυτοδιοικητικός πόλος με οικολογική και κοινωνική ευαισθησία στην ανάπτυξή της και στις ανάγκες των πολλών που πλήττονται από την οικονομική κρίση.΄Ενας πόλος που με ριζοσπαστική διάθεση δημοκρατικής συμμετοχικής λειτουργίας θα συσπειρώνει,συλλογικότητες,κινήσεις,ομάδες,ενεργούς πολίτες,όλους όσους δεν βολεύονται από το μοντέλο διαχείρισης του Δήμου, έτσι ώστε η παρουσία του να είναι ισχυρή όχι μόνο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,αλλά σε κάθε χώρο που ζούν, αγωνιούν και δραστηριοποιούνται οι πολίτες/σσες του Κορυδαλλού.
Εμείς που δεν βολευόμαστε στο μοντέλο διαχείρισης του Δήμου,που δεν θέλουμε να αλλάζουμε απλά Δήμαρχο,αλλά την ίδια μας την ζωή, προχωρούμε στη λειτουργία των νέων γραφείων του Πάμε Αλλιώς στην οδό Αγίου Γεωργίου αρ.45 και Ξενοφώντος.
Φιλοδοξούμε να αποτελέσουν έναν πραγματικά ανοικτό χώρο ενημέρωσης και ισότιμης συνεργασίας, ώστε έγκαιρα και αποτελεσματικά να εκφραστεί στον Κορυδαλλό η δυνατότητα ισχυρής παρουσίας,όχι άλλης μιάς,αλλά μιάς άλλης δημοτικής παρέμβασης γιά τον Κορυδαλλό που μας αξίζει. Γιά τον Κορυδαλλό που μόνο οι Δημότες/σσες του μπορούν να κατακτήσουν .

Γιά το «Πάμε Αλλιώς»
Η επικεφαλής
Καίτη Κυλάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: