Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΣΥΜΜΕΤΟΥΜΕ -ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

Μέχρι το τέλος Ιουλίου 2009 θα δημοσιεύσουμε τον απολογισμό δράσης και παρουσίας του Πάμε Αλλιώς στην πόλη του Κορυδαλλού και στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες/σσες του Κορυδαλλού και να θέσουμε στην κρίση τους,αλλά και στην κρίση των μελών και φίλων μας τις παρεμβάσεις μας και τις πρωτοβουλίες μας στα τρία χρόνια λειτουργίας μας.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ξεκινάμε από τον απολογισμό του Πάμε Αλλιώς γιά το χρονικό διάστημα μετά τις δημοτικές εκλογές 2006 και γιά το έτος 2007. Η παρουσίαση θα γίνει με χρονολογική σειρά και ανά θεματική ενότητα.
Α. Ανοικτές συνελεύσεις
1.Στις 13-12-2006 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική Συνέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού .
2.Στις 4-2-2007 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μετεκλογική συνέλευση με θέμα τον απολογισμό και τον προγραμματισμό δράσης και στην συνέχεια κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο μαγαζί Σεμέλη στον Κορυδαλλό.
Β.Εκδηλώσεις
1.Στις 6-11-2006 το Πάμε Αλλιώς, πραγματοποίησε την πρώτη μετεκλογική του εκδήλωση στο αμφιθεάτρο του 5ου Γενικού Λυκείου Κορυδαλλού με θέμα Παιδεία <<Ο Μεγάλος Ασθενής>>. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Κορυδαλλού - Αγ.Βαρβάρας και ο γραμματέας της ΕΛΜΕ Κορυδαλλού οι οποίοι αναφέρθηκαν εκτενός στον δίκαιο αγώνα που έδωσαν δασκάλοι και μαθητές ενάντια στην κυβερνητική αδιαλαξεία για έξι ολόκληρες εβδομάδες.
2.Στις 1-3-2007 με την επιστημονική και οργανωτική στήριξη του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» το Πάμε Αλλιώς πραγματοποίησε εκδήλωση –συζήτηση στην αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού με θέμα:«Προϋπολογισμός των Πολιτών:Ένα πείραμα άμεσης δημοκρατίας» και ομιλητές την Πάουλα Γκαρβίν,Αντιδήμαρχο Σεβίλλη,τον ΣπύροΤζόκα Δήμαρχο Καισαριανής και την Καίτη Κυλάκου.Την εκδήλωση συντόνισε ο Χαράλαμπος Γολέμης , Διευθυντής του Ινστιτούτου ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ.


Η Πάουλα Γκαρβίν,Αντιδήμαρχος Σεβίλλης, και ο Δήμαρχος Καισαριανής ,Σπύρος Τζόκας

Το τραπέζι των ομιλητών/τριών με την Πάουλα Γκαρβίν, τον Διερμηνέα Κώστα Ήσυχο, την συντονίστρια της συζήτησης Καίτη Κυλάκου, τον Δήμαρχο Καισαριανής,Σπύρο Τζόκα και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου "Νίκος Πουλαντζάς"Χάρη Γολέμη

Η Πάουλα Γκαρβίν με την Καίτη Κυλάκου
Γιά τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα συνεχίσουμε με επόμενη ανάρτηση. ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: