Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


Με αυτό τον τίτλο η Εφημερίδα "Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ" δημοσιεύει άρθρο γιά το Όρος Αιγάλεω,"το πιό αδικημένο από τα βουνά του λεκανοπεδίου στην πιό υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας που συνεχίζει να καταστρέφεται από την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων και την μη εφαρμογή των νόμων."
Το άρθρο αυτό ενώ κάνει μιά σύντομη αναφορά στην έκπληξη!!! των στελεχών της ομάδας Πυροπροστασίας του ΠΕΣΥΔΑΠ,όταν αντίκρυσαν ένα κοπάδι από διακόσια τουλάχιστον γίδια,δεν αναφέρει σε πιό σημείο του βουνού συναντήθηκαν αναπάντεχα!!! με το κοπάδι.Δηλαδή μας δουλεύουν ψηλό γαζί και ο ΠΕΣΥΔΑΠ και τα στελέχη της Πυροπροστασίας, διότι εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστό και έχει βγεί και στην δημοσιότητα (έντυπη και τηλεοπτική)ότι στο Όρος Αιγάλεω πάνω από τον Κορυδαλλό,εκτός όλων των άλλων παρανομιών γιά τις οποίες συνεχώς και αδιαλλείπτως έχουμε αναφερθεί,όχι μόνο υπάρχουν κοπάδια,αλλά λειτουργούν παράνομα και σφαγεία.
Με τέτοιες εκπλήξεις δεν μπορείτε κ.κ. του ΠΕΣΥΔΑΠ, να γιορτάζετε την ημέρα Περιβάλλοντος στα Πυροβολεία, σαν να μην συμβαίνει τίποτε.Και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε άλλο τόπο και χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: