Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Το Πάμε Αλλιώς καταγγέλλει την απόπειρα τρομοκράτησης του συντρόφου και μέλους της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΝ Πειραιά,Κυριάκου Θεοδωρακάκου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Καταγγέλλουμε την απόπειρα τρομοκράτησης του συντρόφου και μέλους της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΝ Πειραιά,Κυριάκου Θεοδωρακάκου,εκ μέρους αστυνομικών οργάνων του Αστυνομικού Τμήματος Νικαίας, εξαιτίας της συμμετοχής του σε αφισσοκόληση στις 5-2-2009 και περί ώρα 5.30μμ επί της οδού Κύπρου στην Νίκαια,έξω από τον Κήπο.
Η αφισοκόλληση αφορούσε την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΝΙΚΑΙΑΣ γιά τα 15 σημεία-στόχους πάλης του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τον Γραμματέα του ΣΥΝ, Νίκο Χουντή,και τον εκπρόσωπο της ΚΟΕ,Χρήστο Κατσούλα,που έγινε στις «Πλειάδες» του Π.Κ. Κορυδαλλού την ίδια μέρα, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αριστερών του Κορυδαλλού και της Νίκαιας.
Το ίδιο περιστατικό τρομοκράτησης είχε επαναληφθεί πριν δύο περίπου μήνες σε βάρος άλλων δύο συντρόφων της Κ.Ο.Ε, που αφισοκολλούσαν στην Νίκαια,τους οποίους και προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Υπενθυμίζουμε προς κάθε αρμόδιο,ότι η συνταγματική κατοχύρωση του δικαιώματος των πολιτών γιά την ελεύθερη και απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών, έχει πλέον κατοχυρωθεί εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι συνθήκες, υπό τις οποίες έγιναν τα παραπάνω περιστατικά, συνιστούν κατάφωρη αυθαιρεσία των αστυνομικών αρχών, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί, που αποπειράθηκαν να τρομοκρατήσουν τον σύντροφο ,ενώ αφισσοκολούσε, δήλωσαν ότι έχουν εντολή να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν το έπραξαν μόνο μετά την παρέμβαση μελών της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΝ Πειραιά
Το Αστυνομικό Τμήμα Νικαίας είναι έκθετο.Η κυβέρνηση της Ν.Δ., που συγκαλύπτει πολιτικά τέτοιες πρακτικές, πρέπει να καταλάβει ότι οι αγώνες και οι διεκδικήσεις για δημοκρατικά δικαιώματα, που προστατεύονται από το Σύνταγμα, δεν σταματούν με εκφοβιστικές απόπειρες τρομοκράτησης των πολιτών

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ « ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»
H επικεφαλής
Καίτη Κυλάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: