Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Η δεύτερη συνάντηση γιά το Όρος Αιγάλεω θα γίνει στις 11-2-2009,ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού,2ος όροφος.



Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού
«Πάμε Αλλιώς»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η δεύτερη συνάντηση γιά το Όρος Αιγάλεω θα γίνει
στις 11-2-2009,ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μμ,
στον δεύτερο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου
Κορυδαλλού( Γρηγορίου Λαμπράκη και Καρυταίνης )
τηλ. επικοινωνίας 6944860542,6944509625

Λόγω των γεγονότων του περασμένου Δεκεμβρίου 2008, και όσων ακολούθησαν στην αρχή του Ιανουαρίου 2009,αναβλήθηκε η προγραμματισμένη γιά τα μέσα Δεκεμβρίου 2008 δεύτερη συνάντηση γιά το Όρος Αιγάλεω
Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη συνάντηση που έγινε στις 30-1-2008 στον Κορυδαλλό,μετά από πρωτοβουλία-πρόσκληση της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού«Πάμε Αλλιώς», επιβεβαιώθηκε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο η ανάγκη για την δημιουργία μιας υπερτοπικής και ανοιχτής συλλογικότητας στις γειτονιές του Πειραιά και της Δυτικής Αθήνας από ενεργούς πολίτες, δημοτικές κινήσεις, συλλόγους ,έντυπα και φορείς που θα αντισταθούν με κάθε τρόπο στην συντελούμενη εδώ και χρόνια καταστροφή του οικοσυστήματος του Όρους Αιγάλεω.
Στην συνάντηση αυτή κρίθηκε αναγκαία η επεξεργασία ενός σχεδίου αιτημάτων και διεκδικήσεων,που αφού συζητηθεί και συμφωνηθεί,να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα αναπτυχθούν όλες οι επιβαλλόμενες και αναγκαίες αντιστάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες για το Όρος Αιγάλεω.Ιδιαίτερα σήμερα που το Συμβούλιο Επικρατείας με την 3η κατά σειρά απόφασή του δικαιώνει τους αγώνες των πολιτών του Κορυδαλλού και επιβάλλει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και την Νομαρχία Πειραιά την κατεδάφιση του Κέντρου Διανομής της ΔΕΗ στους πρόποδες του βουνού,στο Σχιστό Άνω Κορυδαλλού,δίπλα στα παλιά Λατομεία.
Με βάση τα παραπάνω επιχειρούμε την διεύρυνση του κύκλου των προσκλήσεων γιά συμμετοχή στη δημιουργία μιάς υπερτοπικής και ανοιχτής συλλογικότητας που θα υπερασπισθεί το βουνό,ως δημόσιο αγαθό,και θ΄αντισταθεί στις επιθέσεις που αυτό δέχεται εδώ και χρόνια.
Τα μηνύματα που φθάνουν από τα νέα κινήματα που εμφανίζονται σε όλο το Λεκανοπέδιο, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιά την επιτυχία της πρωτοβουλίας μας. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά,οι πολίτες και οι συλλογικότητες συντονίζουν τους αγώνες τους μέσα από κινητοποιήσεις,διαδηλώσεις,νομική και τεχνική στήριξη. Στηρίζονται στην αρχή της αλληλεγγύης, γιατί γνωρίζουν ότι η υπεράσπιση της ποιότητας ζωής είναι υπόθεση όλων μας.
Όσο αυξάνονται οι επιθέσεις στο φυσικό και αστικό περιβάλλον από ΥΠΕΧΩΔΕ,Δημάρχους, μεγαλοεργολάβους,τόσο αυξάνονται και οι αντιστάσεις των πολιτών

Κορυδαλλός, 3-2-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: