Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η Ανακοίνωση της 13ης Ιανουαρίου 2009 του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού με αφορμή τις μετακινήσεις εργαζομένων.

Πληροφορηθήκαμε την Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Κορυδαλλού με αφορμή ,όπως αναφέρει το ίδιο το κείμενο, "τις μετακινήσεις στα γραφεία αδειών καταστημάτων και δημοτικής αστυνομίας''.Γιά την ενημέρωση των φίλων του blog του Πάμε Αλλιώς δημοσιεύουμε αποσπάσματα από την ανακοίνωση και αφήνουμε τα συμπεράσματα σε σας. Θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα.
Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση ότι "το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων θεωρεί τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής ότι διαιωνίζουν την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί χρόνια τώρα. Παρά τις διαβεβαιώσεις γιά την τήρηση της επετηρίδας και του οργανισμού συνεχίζονται οι αυθαίρετες και υποκειμενικές τοποθερτήσεις και αντικαταστάσεις προϊσταμένων με κύριο γνώμονα το τι μας εξυπηρετεί πρόσκαιρα και επιλεκτικά σε ορισμένες διευθύνσεις μόνο. Παράλληλα αυτές οι μετακινήσεις-αντικατασ΄τάσεις γίνονται με ένα τρόπο απαράδεκτο εκ μέρους των αρμοδίων πολιτικών προϊσταμένων και είναι έξω από κάθε ιεραρχική διαδικασία. Τις θεωρούμε άστοχες και καταχρηστικές και δεν βοηθούν να λύνονται τα προβλήματα των διευθύνσεων. Αντίθετα αποτελούν ευθεία υποβάθμιση των συναδέλφων μας, που αντί μέσω διαλόγου με καλή πίστη να ζητείται να ξεπερνιούνται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε διεύθυνση και γραφείο,με αυτούς τους χειρισμούς ανακυκλώνονται τα προβλήματα και προσωρινά κρύβονται κάτω από το χαλί"
Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρεται στο ζήτημα των απεργοσπαστικών μηχανισμών σε κινητοποιήσεις του κλάδου και επί λέξει τονίζει ''...παρά τις παρεμβάσεις μας στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής γιά το στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού σε παλιότερες κινητοποιήσεις του κλάδου, αυτές οι πρακτικές εξακολουθούν να συνεχίζονται και γι΄αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο καταγγέλει την ενέργεια του πρώην προέδρου των ΕΔΑΠΕ να προσπαθεί με άμεσο εκβιασμό των συναδέλφων να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό με την αυθαίρετη τοποθέτηση προσωπικού ασφαλείας την ημέρα της Πανελλαδικής Απεργίας στις 10 Δεκέμβρη..."

Είναι στη διάθεσή σας το έντυπο της Ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: